Puheenjohtajan blogit

6. loka, 2015

Hyvät Seniorit

Kiitän luottamuksestanne. Koen, että oman koulun Senioriyhdistyksen puheenjohtajana toimiminen on kunnia-asia. Koska tämä on nyt ensimmäinen kirjoitukseni, niin lienee paikallaan lyhyt esittäytyminen. Olen Pekka Peltonen, 54-vuotias diplomi-insinööri, asun Porissa ja käyn töissä Eurajoella. Aloitin keskikoulun Porin Suomalaisessa Yhteislyseossa 70-luvun alussa, koulun nimi muuttui ja kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 1979 silloisesta Riihikedon lukiosta. Myös molemmat tyttäreni ovat kirjoittaneet ylioppilaaksi PSYL:stä. Olen ollut mukana PSYL:n Senioreiden toiminnassa sen alkuajoista lähtien, ensin tilintarkastajana ja sen jälkeen pitkään hallituksen jäsenenä. Ja vaikka edellisen hallituksen aikana, eli             Ilkka Härmäläisen kaudella, olen seurannut toimintaa vain rivijäsenenä, niin tiedän, että Ilkka on vienyt yhdistystä eteenpäin sekä antaumuksella, että erinomaisella ammattitaidolla. Esitänkin lämpimät kiitokseni Ilkalle monivuotisesta työstä Senioriyhdistyksemme eteen.

Syksy on saapunut ja myös toimintavuotemme on lähtenyt käyntiin. Meillä on nyt kolme pääteemaa, jonka eteen teemme hallituksessa töitä. Pyrimme monin eri tavoin tekemään yhdistystämme entistä tunnetummaksi ja sitä kautta lisäämään jäsenmääräämme. Järjestämme 1-2 kertaa vuodessa Senioritapaamisia, joissa tapaamme toisiamme jonkin sopivan aiheen tai tutustumiskohteen tiimoilta. Seuraava tapaaminen on marraskuussa Porin Lääkäritalolla. Kolmas pääteemamme liittyy tulevaan 25-juhlavuoteemme, jonka suunnittelun ja valmistelut olemme jo aloittaneet.

Meillä on hieno, idearikas ja aktiivinen hallitus, jossa on ilo olla mukana.

Toivotan kaikille PSYL:n Senioreille hyvää alkavaa syksyä.

Pekka Peltonen

puheenjohtaja

21. syys, 2014

Mennyt vuosi on ollut toiminnallemme tavallista vaikeampaa aikaa. Yhdistyksemme pitkäaikaisen sihteerin Maria Ällin odottamaton poismeno lokakuussa 2013 sai meidät huomaamaan kuinka riippuvaisia olimme hänen aktiivisesta ja merkittävästä panoksestaan senioritoimintamme kyväksi. Saimme kaikki nauttia Marian tekemästään suuremmoisesta työstä ja jäämme kiitollisina muistamaan häntä lämmöllä. 

Tapahtuneen  johdosta olimme myös pakotetut lykkäämään viime vuoden lopulle suunniteltua senioritapahtumaa myöhäisempään ajankohtaan. Myös yhdistyksemme kotisivu oli täysin Marian ylläpitämä, joten sekin työ oli aloitettava uudelleen alusta. Toimintamme on pikkuhiljaa palautumassa entiselle tasolleen ja toivomme tämän uuden sivuston kautta saavamme myös jäsenkuntamme aktiivisuutta entisestään korotettua. Kaikenlaiset ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!