Vuosikokous 2015

Hyvä Seniori

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen ja vuositapaamiseen, joka pidetään tiistaina 14.4.2015 klo 18:00 alkaen Satakunnan Kansan Kansantorilla, Pohjoisranta 11 E, Pori. 

Tilaisuus alkaa  sääntömääräisellä vuosikokouksella, jonka päätyttyä nautimme kahvit. Ohjelma jatkuu vuoden 2015 kunniaseniorin julkistamisella ja musiikkiesityksellä.  Näyttelijä, ohjaaja ja laulaja Mari Rantasila pääsi ylioppilaaksi koulustamme v. 1981. Hän opiskeli Teatterikorkeakoulussa näyttelijäntyötä ja valmistui v. 1987 teatteritaiteen maisteriksi. Laulajana Mari Rantasila on tunnettu kuin myös lyhytelokuvien ja Risto Räppääjä -elokuvien ohjaajana. Lauluesityksiensä lisäksi Mari Rantasila on lupautunut kertomaan kouluajastaan PSYL:ssä ja sen merkityksestä hänelle sekä taiteilijana että  ihmisenä.

Kahvituksen järjestämiseksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset 7.4.2015 mennessä, mieluimmin sähköpostitse yhdistyksen sihteerille. Luvassa on kahvia/teetä maittavan voileivän kera, joista keräämme 10,- € kahvirahaa.

Tervetuloa vuosikokoukseen ja kuulemaan Mari Rantasilaa!

Tunnelmia vuosikokouksesta 2015

Seniorien vuosikokoukseen Satakunnan Kansan Kansantorilla osallistui noin 40 PSYL senioria. Lehden päätoimittaja Tomi Lähdeniemi kutsui seniorit tervetulleiksi lehtitaloon. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin PSYL'in yläkoulun rehtori Kimmo Salokangas. Ilta huipentui Kunniaseniorin valintaan ja tämän arvonimen sai teatteritaiteen maisteri Mari Rantasila. Kiitospuhessaan hän muisteli kokemuksiaan kouluajalta ja esitti lopuksi tunnetuimpia musiikkikappaleitaan vuosien varrelta.

Klikkaamalla ensimmäistä kuvaa suuremmaksi saat esiin kuvakavalkadin, joka esittää tunnelmia tapahtumasta suurin piirtein tapahtumajärjestyksessä.

Jaa tämä sivu